Ko je pred vami nujen ali dolgotrajen poseg, si želite vrhunsko obravnavo in čim krajšo čakalno vrsto. Dobrodošli v zobni ambulanti Centra Pušnik-Novljan.

Naročanje na pregled

Vrhunsko zobozdravstvo

Center za obrazno zdravje Pušnik Novljan je zdravstvena ustanova, ki že 25 let združuje izjemno redko kombinacijo vrhunske oskrbe oči in ust. Zobozdravstvena ordinacija je eden temeljnih delov Centra, poznana po najbolj strokovni oskrbi, prilagodljivosti željam oskrbovancev in odličnih končnih rezultatih. Intenzivno uvajamo novosti, vlagamo v najnovejšo računalniško in lasersko tehnologijo ter najsodobnejše materiale. Da presegamo standarde svoje stroke in da stremimo k doseganju odličnosti, dokazuje tudi akreditacija svetovne organizacije Accreditation Canada International.

“Pred seboj sem imel obsežen poseg na 24 zobeh, kar sem odlašal leta. Po posvetih z različnimi zobozdravniki sem se odločil za Center Pušnik Novljan. Z delom sem izjemno zadovoljen. Dr. Novljanova je transparentno pripravila tako finančni kot izvedbeni načrt. Njena ekipa se je maksimalno prilagodila mojemu zahtevnemu urniku in spremembam. Zdaj imam praktično nove zobe, izboljšan ugriz in viden nasmeh, za kar se lahko zahvalim strokovni izvedbi zobozdravstvene ekipe. Profesionalni odnos in prilagajanje željam pacienta, poleg odlično opravljenega dela, je ključno.”

Blaž

Dr. Mojca, vaš osebni zobozdravnik

Novo mesto, kjer domuje Center Pušnik-Novljan, je tudi lokacija zasebne zobne ambulante. Nosilec dejavnosti je dr. Mojca Novljan, ki vodi ekipo predanih in srčnih zdravnikov in asistentk. Poznana je po tem, da nikoli ne spušča standardov, ko gre za zdravje njenih oskrbovancev. Skrbna in oborožena z goro izkušenj želi vsakomur zagotoviti največ. Nikdar ne gleda le zoba, ki ga zdravi, ampak na zdravje, videz in uporabnost celotne ustne votline.

Zobozdravnica dr. Mojca Novljan

Vrhunske zobozdravstvene storitve

Poleg skrbnih popravil poškodovanih ali obolelih zob vam v zasebni zobozdravstveni ordinaciji Centra Pušnik-Novljan omogočamo zdravljenje z nevidnim zobnim aparatom Invisalign, beljenje zob (klasično ali lasersko), nadomeščanje izgubljenih zob s fiksno ali snemno protetiko, vstavljanje implantatov in zobnih mostičkov in seveda zdravljenje vseh zobnih težav v srednjih in poznih letih življenja. Privoščite si sproščen in samozavesten nasmeh!

Težave z videzom ali zdravjem zob?

Oskrbovanci že 25 let zaupajo zobni ordinaciji dr. Mojce Novljan. Preverite stanje svojih zob in odpravite vse težave.

Naročanje na pregled