Obraz vpliva na to, kako vidimo, jemo in govorimo.
Z njim kažemo čustva, lepoto in svoja leta. V Centru Pušnik-Novljan poskrbimo za njegovo zdravje in videz.

Obraz je najvidnejši del telesa.

In daleč najpomembnejši za komunikacijo z drugimi. Pogovarjamo se z obrazom, ne le z besedami. Z njim ustvarjamo zaupanje. Obraz kroji naše življenje. Če imamo katero koli težavo z vidom ali zobovjem, bomo videti namrščeni, nezaupljivi, zaprti, nedostopni, nesproščeni, preresni.

Skrbimo za zdravje celotnega obraza.

Obraz niso le njegovi deli. Zaupanje in odnose z ljudmi gradimo s celoto. Zato ne pomaga, če odlično vidimo, a se ne nasmehnemo zaradi okvare zob. Ali če imamo čudovit nasmeh, a mrščimo čelo ob slabovidnosti. V Centru Pušnik-Novljan poskrbimo za celoto.

Omogočamo boljše življenje.

Združujemo izjemno redko kombinacijo vrhunske zdravstvene oskrbe oči in ust. Oboje je ogledalo vaše osebnosti. Skrbimo za zdravje in lepoto tako pogleda kot nasmeha, s tem pa tudi za vašo samopodobo, samozavesten nastop, družabnost in občutek sreče.

Prinašamo sproščenost.

Življenje je veliko lepše, ko vidimo jasno. In lahko kadar koli pokažemo širok, sproščen in mladosten nasmeh. Sproščenost prinaša mir in samozavest. Omogoča, da nam lažje uspe v življenju, da smo ponosni nase in svoje uspehe. V Centru Pušnik-Novljan vam to omogočimo z odličnim zdravjem pogleda in nasmeha.

Gradimo čudovit vtis.

Samozavest resda prihaja od znotraj – a to, kar vidimo v ogledalu, prav tako vpliva na našo samopodobo. Znanost in izkušnje nam omogočajo, da lahko prav vsakemu povrnemo jasen, zdrav pogled in zdrav, lep in bleščeč nasmeh njegove mladosti – ali pa še lepšega. Zdrav videz je čudovit!

Zakaj počnemo, kar počnemo?

 1. Uživamo, ko pomagamo.
  Radi pomagamo drugim do zdravja in dobrega počutja. Radi rešujemo težave. Radi se poveselimo s svojimi oskrbovanci, ko jim izboljšamo življenje.
 2. Z veseljem delimo svoje znanje.
  Verjamemo, da je z zdravjem povezanih veliko nejasnosti in bojazni. Svoje znanje želimo uporabiti, da pomirjamo, poučujemo in omogočimo vsakomur, da uživa najboljše možno zdravje in dobro počutje.
 3. Sovražimo tveganja.
  Izzive svojih oskrbovancev rešujemo na najbolj varen način. Odprto se pogovorimo o tveganjih in naredimo vse, da jih odpravimo. Vedno razmišljamo, kaj je za vas najbolje.
 4. Verjamemo, da je skrb za zdravje vseživljenjska.
  Vsakega med vami pregledamo in zdravimo celostno – ne glede na to, ali ste prišli samo zaradi ene težave. Vodimo vas čez vsa leta življenja na vseh področjih obraznega zdravja.
 5. Zaupamo v znanje in tehnologijo.
  Na področju zdravja obraza smo v zadnjih desetletjih doživeli nesluten razvoj. Kar nekoč ni bilo mogoče, je danes z lahkoto. Izobražujemo se in uporabljamo najnovejšo tehnologijo, da imate vi lahko vse, česar vaši predniki niso mogli imeti.

Razmišljate, komu bi zaupali svoje zdravje?

Našli ste ekipo, ki bo za vas skrbela celo življenje. Spoznajmo se!

Naročanje na pregled